WHC 5 – VVOG 5

21 september

Beste lezer,

Na twee potjes voor de beker tegen respectievelijk SDC Putt’n en DVS 33, om er weer even in te komen na een lange hete zomer, mochten de mannen van het vijfde deze zomerse septemberdag aantreden tegen de Wezep Hattemerbroek Combinatie.

Nu zou ik het verslag als volgt kunnen beginnen: rond 13:10 verzamelden de eerste spelers zich op het terras van Stoppels. Na de (inmiddels vaste) grappen en opmerkingen over de tenues en ontbrekende rugnummers en nog wat geapp om voldoende auto’s te hebben, werd om 13:20 afgereisd richting Wezep (of was het nou toch Hattemerbroek?). Aldaar aangekomen werd intrek genomen in kleedkamer 10, alwaar Nix nog wat mededelingen had (aangaande rondjes, dus niet onbelangrijk) en middels een bruggetje werd vervolgens het woord gegeven aan ons aller Koos voor de opstelling. Maar als trouwe lezer kent u inmiddels de hele aanloop naar een wedstrijd, dus laten we dat deze keer maar overslaan.

Als het om de wedstrijd gaat, zou ik hier kunnen laten gaan in allerlei tactische bespiegelen. Over een nummer 10 die ondanks zijn centrale positie op het veld de bal liever niet heeft, over een rechtsback die de bal liever ook niet heeft maar met een paar rushes langs de lijn de tegenstander in verwarring bracht, over twee keepers die vandaag niet bijster veel te doen hadden, over nieuweling Ronald die een aller verdienstelijke eerste competitiewedstrijd speelde, over Jake die een paar keer de diepte werd ingestuurd en dreigend werd maar telkens de bal net niet lekker mee kreeg, over de lob van Evert over de keeper heen die meer had verdiend (maar helaas via onderkant lat het veld weer instuitte), over Tom die veel werk verzette (waaruit we kunnen afleiden dat hij zich deze keer niet op de vrijdagavond voor de wedstrijd los was gegaan op bier en Scooter), over de gebroeders Heldoorn die liever gaan BBQen met een lid van Zwart Wit dan zich voor de volle 90 minuten in te spannen voor de winst. Maar ach, laten we ons beperken tot de feiten: de wedstrijd eindigde zoals zij begon, met 0-0.

Het is nog te vroeg in het seizoen om iets zinnig te zeggen over het niveau in de vierde klasse, maar vooralsnog is het vijfde ongeslagen. Maar hoe het seizoen ook gaat verlopen, laten we vooral onthouden dat het slechts om één ding gaat: plezier maken.

Met die positieve gedachte vertrokken de mannen van het vijfde weer richting Stoppels. Aangezien Dirk thuis het gras nog moest maaien, hetgeen in zijn geval al snel anderhalf uur duurt, bleef het bij Stoppels nog lang rustig en gezellig.

Statistieken:

WHC 5 – VVOG 5: 0-0
Doelpuntenmakers: geen
Assists: geen
Kaarten: geen

Opstelling:

Koos, Peter (Dirk), Marcel, Henry (Nix), Ronald, Jan Martijn (Jeremy), Cas, Chai, Jake, Jair, Tom (Evert)

Gegroet,

Nr. 2