Doel: Daniël
Verdediging: Peter, JM, Marcel, Marnix
Middenveld: Jeremy, Pieter, Marco, Ruben
Aanval: John, Tom

1e helft: Rommelig begin met meteen 2 hele snelle goals: 1 goal van EFC uit zo’n beetje de allereerste kans van de wedstrijd en 1 van Pieter die goed doordrukt, een verdediger de bal afpakt en de stand weer gelijk trekt. Daarna kwam VVOG5 steeds beter in de wedstrijd en is ook eigenlijk de enige die voetballend kansen creeërt. Marcel schiet in deze periode de terechte 1-2 binnen, met een beetje hulp van de keeper. EFC bleef druk zetten en dat leidde uiteindelijk tot de 2-2, waarbij geprofiteerd werd van het nauwelijks ingrijpen van de scheidsrechter bij overtredingen, aangezien Marco de bal hiervoor op onreglementaire wijze ontfutseld wordt. VVOG5 blijft ook hierna de enige voetballende partij, EFC komt er alleen af en toe gevaarlijk uit op de counter of via een steekpass op hun spits, die bij de 3-2 zowaar een keer niet buitenspel stond. De rust dus in met een onterechte achterstand, waardoor in de kleedkamer nog de hoop bleef dat we het in de 2de helft zouden kunnen omkeren.

2e helft: Jake en Rody komen erin, Ruben en John worden eruit gewisseld. De hele 2e helft speelt VVOG5 te gehaast om de achterstand goed te maken. Hoewel we nog steeds de bovenliggende partij waren, was het spel minder dan in de 1e helft. Grote tegenvaller na een tiental minuten in het uitvallen van Tom, waardoor eerst  Ruben en vervolgens Pieter in de spits kwamen te spelen. Er volgden nog verschillende schoten op doel, of (net) erover, maar allemaal net niet genoeg om een gelijkspel op het bord te krijgen. Als EFC vervolgens uit een counter na een onderschepte lange bal ook nog de 4-2 op het bord zet, begint VVOG5 een slotoffensief met veel mensen voorin en ballen de 16 in pompen. Het slotakkoord was van Marco, die in de slotfase geel krijgt voor een iets te late ingreep op het middenveld.

1-0: goed uitgevoerde counter van EFC door het midden na een onderschepte bal op het middenveld
1-1: Pieter zet agressief druk en weet de bal van de laatste man af te pakken. Keeper komt nog zn goal uit maar Pieter schiet hem half liggend in.
1-2: afstandsschot van Marcel van een meter of 20-25. Keeper ziet er niet heel goed uit bij deze, maar die tellen ook.
2-2: Marco wordt van achteren neergehaald, maar de scheidsrechter laat onbegrijpelijk doorspelen en EFC scoort.
3-2: De spits van EFC komt na een steekpass 1-op-1 met Daniël, maar houdt hem er uit. Bal blijft rond de 16 hangen en wordt uiteindelijk alsnog afgemaakt
4-2: Onderschepte lange bal, waarbij (alweer) op de counter de laatste goal van deze wedstrijd door EFC gemaakt werd