VVOG 5 – dvs 7

VVOG 5 – DVS-Seubn

Onze 1e competitiewedstrijd van dit boekjaar staat op het programma tegen de wespen uit Ermelo.
Aangezien er wat mensen zijn ”vertrokken” moesten er nieuwe rekruten worden geworven. 2 van de in totaal 4 Feuten komen vandaag in actie.

Toen de shirtjes er eindelijk waren, even lekker omkleden in de Barakken waar de tegelverf helaas voor de 3e keer begint los te laten en dan hup als een stelletje lammetjes de wei weer in.

1 wat ouder lammetje moest na 5 minuten de wei alweer verlaten want het schoot ergens in. Er kwam een fris lammetje genaamd DIRECTEUR  voor terug

Vanaf de aftrap was het denk ik 5 minuten dat Evert al messcherp raak schoot. Lekker begin, Daarna probeerden beide teams vooruit te voetballen maar strandde de aanval vaak voor de 16 van de tegenpartij vanwege foute passes. Echt gevaarlijk waren de ermeloërs ook niet.
Na een minuut of 25 kreeg dhr. Hannessen een crossbal van JM en ramde de bal in de korte hoek.
10 minuten later Maakte Sneijder een opmars en joeg de bal in de lange hoek.

Heldoon had de smaak te pakken en zette een sliding in op de middenlijn, 1 speler van dvs en 2 mensen uit het publiek van veld 4 sprongen gelukkig op. Niets aan de hand en dus is mij nog steeds een raadsel waarom de goed fluitende scheids hem een gele prent liet zien.

3-0 met rust, over en uit zou je zeggen maar aangezien we niet uit Amsterdam komen en aan overschatting lijden gingen we netjes aan de thee, toch nog even een paar scherpe woorden van de trainer en iedereen knikte instemmend als hij zei dat we dit niet meer gingen weggeven.

Feut 2, Chai kwam erin en Feut 1 Jeremy bleef staan op dezelfde positie. Waar je vroeger nog blij was dat je minuten MOCHT maken in je debuut, is dat anno 2018 anders en zijn we blij dat iemand 90 min kan blijven draven ipv trekkebenen na elke sprint.

Pech voor Chai want na zon 5 minuten  in de 2e helft werkte de Lies niet meer en werd het Wisselgebaar getoond. Een oud Lammetje moest weer in het veld komen. Toend ging het snel, Tom deed de zwart gele breken en schoot beheerst 4-0 binnen. De 5 en 6-0 waren een formaliteit.

Mooiste moment van de middag en ik kan ook nu een glimlach niet verbergen was het “PRAAAAATTENNNN PRAAAAAAAATTTTEEEENNNNNN” van de Vries. Wat een passie en bevlogenheid. Daar kunnen wij als makke/oude schaapjes nog wat van leren……

Ik sluit af met een tekst die me behoorlijk aan het denken heeft gezet van wijlen Koos….

Ik slaap vannacht wel op de bank schat, deze keer krijg jij geen gelijk
Ik slaap vannacht wel op de bank schat, want jij maakt mij niks meer wijs
Ik slaap vannacht wel op de bank schat, je loog me net een keer te veel
En voor elektrische deken heb ik al te vaak gespeeld

-15-