CSV Apeldoorn 6 – VVOG 5

Vol vertrouwen na de (eenvoudige) overwinning op NSC gingen we deze zaterdag vanuit het prachtige Harderwijk richting Apeldoorn. Net aangekomen kregen we de eerste tegenslag te verwerken: kunstgras! Hierdoor haakte de eerste af (evenals de voetbal blijdschap bij sommigen) en hadden we zonder een bal aangeraakt te hebben al een man minder. Verder ontbraken er wat routiniers, waardoor we in een aangepaste opstelling moesten aantreden.

Opstelling:

Daan

Peter    Henry    Dirk        Cor

Ruben  Marcel  Jeremy Cas

Rody      Tom

De eerste 20 minuten speelden we aardig mee, zij een kansje en wij een kansje. Er was dus tot op heden niet heel veel aan de hand. Uiteindelijk na een paar veranderingen in het team en 35 minuten voetballen kwam er dan toch een verandering op het scorebord. Namelijk een 1-0 voor CSV Apeldoorn. Er werd namelijk gescoord na een “knullige” overtreding in de 16.  Helaas bleef het hier niet bij en mochten, we voor de thee, nog een doelpunt verwerken. Ruststand 2-0.

Al met al klinkt dit nog niet héél slecht. Toch waren er nog een paar aandachtspuntjes. Zo speelden we niet goed samen als een team en waren we gewoon niet scherp genoeg vandaag en hadden we weinig oog voor waar onze tegenstanders liepen. De tegenstander wist hier goed gebruik van te maken.

Tweede helft. Op een bepaald moment kregen we uit een corner de 3-0 om de oren, omdat we wederom onze tegenstanders vrij rond lieten lopen. We hebben ook weer de kleur geel gezien, voor niet eens de schandaligste overtreding van de dag. Gelukkig hebben we ons ook van onze goede kant laten zien. De laatste 10 minuten waren onze “moments of fame”. We zagen de keeper van de tegenstander eindelijk eens van dichtbij en wisten hem zelfs te passeren. We werden namelijk beloond met een doelpunt uit een corner, een kopbal van Alwin. Eindstand 3-1.

Samengevat was het een mooie zaterdag waar de zon hoog stond en de temperatuur zeer aangenaam was, gelukkig maar. Volgende week een nieuwe kans, want we kunnen beter!