VVOG 5 – De Veluwse Boys 2

Blijkbaar werd er deze verwacht dat ik een verslagje zou schrijven van onze geweldige wedstrijd tegen de Boys uut Garder’n. En aangezien bij verstek de tegenprestatie een rondje in Stoppels is, ben ik niet de beroerdste om op het laatste moment nog wat verzinsels uit de dikke duim te zuigen. Alhoewel, de laatste keer dat ik een rondje moest geven, kostte mij dat 4 pils aangezien de rest van het team blijkbaar andere prioriteiten heeft ipv bier drinken in de derde helft. Daarover gesproken, wat is er met het team gebeurd in de periode dat ik weg ben geweest? Niet alleen twee wkeen gelden dus een zeer matige opkomst, maar zelfs vorige week moest ik tot mijn grote truwrnis constateren dat er welgeteld 4 vvog5-ers nog in de akntine zaten op het moment dat het bier rijkelijk vloeide. Kijk, dat er elke week wat mensen niet kunnen voetballen omdat ze zo nodig naar de sauna moeten, of een weekendje weg of naar een of andere Sintrerklaasintocht of naar een open hiuzendag, prima. Als je dat belangrijker vindt dan te strijden voor een hoge klassering aan het einde van het seizoen, be my guest. Maar om je teamgenoten tijdens de derde helft in de steek laten, foei!!

Dubbel foei!!

Welnu, dan over naar de wedstrijd, we begonnen met de volgende elf:

Op de goal: Vingerkoos
Achterin: vlnr Strava vd Berg, Tim the toolman, Maartsen en Dikke Durck
Middenveld: Knalwin, Bassie, Neulis en AARGH
Voorin: Mr Sunglasses en Ieniemienie

Eerste helft was prima, er werd achterin volledig naar de Ajax-school en de Nederlands 11-tal maatstaf, ongegeneerd eindeloos de bal naar elkaar gespeeld, van Taylor naar Baartsen, naar Tim, naar Maartsen, naar Brokkie, naar Staartsen, naar Rekik, naar Van Dijk, naar De Ligt, enz, enz.

Al met al een geweldige eerste helft waar goszijdank nog wel 3 doelpunten vielen. Na een individuele acie van Chielini, waarbijhij op het zich op het middenveld vrij draaide en van een meter of 20 op de goal schoot, wist de ballenvanger van Garderen de bal niet te klemmen….1-0.

De 2-0 viel uit een voorzet vanaf rechts waarbij Johniieeee de bal via zijn linkerachgerhak de bal tussen de palen wist te bregnen. En vlak voor rust liet ook Valwin het net bollen door tegen een vrije trap aan te lopen die daarovor door echt iedereen gemist werd.

3-0 , punten in de pokket en snel douchen om het eerste op de kloten te zien krijgen tegen Spakenburg.

Oh nee, eerst zou  de  grote groep gekomen supporters getrakteerd worden op een geweldige 2e helft. Tom draait zich makkelijk los van zijn tegenstander en maakt de 4-0. Daarna liep zo ongeveer iedereen uit positie en waren we maar wat blij dat de scheids op tijd affloot.

Oh ja, er werd ook nog gewisseld, Peetur erin voor Tante Dirk, Casperge kwam voor Corendonen voor rust was Pieter al gewisseld voor Feut. Kip kwam er  trouwens ook nog in, dus speelden we ook nog eens met 12 man, de laatste 10 minuten.

Al met al weer een superzaterdag die we volgende week dikjes over gaan doen. Dan spelen .nl alle concurrenten tegen elkaar en moeten wij in het altijd kloterige Zeewolde aantreden tegen Zeewolde, schat ik zo. Nu op naar de  sluitronde bij Nicky’s en dan morgen weer aan de bak!!!

Oh ja mocht ik morgen later dan half seubn bij d’n Dirck zijn, dan ben ik nog een rondje aan het geven in Stoppels!!