VVOG 5 – sdc Putten 10

Deze wedstrijd begon donderdag 12 okt. waar onze Johnny Cash het Ja- woord gaf en tekende die dag ook gelijk voor het einde van zijn vrije leven. Met een openingsact en prachtige choreografie waar zelfs Gert Verhulst van studio 100 jaloers op zou zijn, wordt deze avond ingeleid.

De zoute nootjes worden rap weggespoeld met het goudgele water en niet veel later zien we een roeiend VVOG op de grond zitten, Tim hamstring die de pot drukt en een bezwete Cor die uit z’n  kleren scheurde. De rest is geschiedenis…..

Dan de wedstrijddag waar we tegen de koploper moeten spelen. Alle autisten druppelen getrouw rond 11.30 binnen… Veld Seubn dus dat betekent achhonderdaaaaachhetaaaachettig meter lopen en stroomkabels rossen. Volgens mij waren er een mannetje of 13 op de been. AAAAAARGHHHHH en Cor op de bank.

sTom Evert
Jake Wolfskap v. Ginkel Kip
Cas JM Henry Dirk
Koos

Zoals u ziet heeft de trainer bewust gekozen  voor een snel spitsenduo, rustige halfs, en een Berlijnse muur achterin met op rechtsback Rubberen Robbie en in de goal Koos Vingerkoot.

Het begin tegen de koploper sdcp is vrij passief. Vvog voetbalt wel veel op hun helft en met een steekpass krijgt Hannessen een grote kans maar schiet naast. Het is een beetje te rustig en de agressie ontbreekt. Niels moet de strijd staken omdat ie aan de schijt is. Zijn maag is de Hollandse kost niet meer gewend. Bruin brood is ook heel wat anders dan een Turkse schotel om 15:00 uur ‘s middags plaatselijke tijd.  AARRGGGGGHHHH komt voor hem in de plaats.

Putten komt op 0-1 door een voorzet en kopbal in het hoekje en zodoende kijkt het 5e tegen een achterstand aan. De power ontbreekt om hier wat aan te veranderen en zodoende gaan we aan de slappe thee.

2e helft komt Cor erin en gaat er iemand uit. Na een minuut of 5 werd er een plots stakende leraar 3 x uitgekapt en met een vlammend schot vloog de bal tegen de touwen, 0-2.  Wout had genoeg gezien en ging aan het pils. (mooi excuus w00t) Rond de 50ste minuut leek het erop dat de stroomkabels van Tennet tegen elkaar kwamen want er knapte iets. Gelukkig had de knul in kwestie net een VCH-cursus (Veiligheid Checklist Hamstrings) afgerond en begreep dat dit zijn eigen gammele kabeltjes waren. Volgens eigen zeggen nog nooit geblesseerd geweest maar op veld 7 in de kelderklasse is het dan toch een feit. Prachtig hoe wij fitte spelers kapot maken.

Tom tekent nog voor de 2-1 met een mooie bal in 1x uit de lucht na een mislukte voorzet van Dirk. Cas kreeg nog de kans op 2-2 maar de 3-1 viel aan de andere kant. Einde wedstrijd en alle autisten gingen weer looppas richting de barakken.
Koos ging nog naar de 1e hulp voor een teamfoto incl. een pasfoto van zijn kootje.

Dit weekend rust gehad en nu tijd om alle NEUZEN dezelfde kant op te laten staan en aankomende zaterdag de lastige uitwedstrijd tegen Hoevelaken te winnen. Vanavond weer lekker trainen (goed voor de spieren) IK DOE MEEEEE