Met het oog op… VVOG 5 – CSV Apeldoorn 8

Mijn eerste MHOO was de wedstrijd tegen Apeldoorn uit en zo ook de laatste MHOO op. Bij deze geef ik het stokje over aan Cas die ons wekelijks gaat verrassen, maar daarover later meer door Cas zelf!

Na 7 wedstrijden op rij te hebben gewonnen op naar nummer 8. Het magische getal en zeker als er 3 op een rij staan op een lootje, achhonderdachentachtig. Een wedstrijd die nog ergens om gaat en dat maken we niet elk seizoen mee, namelijk plek 2!

De uitwedstrijd speelden we tegen 11 sportieve Apeldoornse boys en 1 scheids, ik maak er geen woorden vuil aan. Nu thuis op veld 1 kunnen we revanche nemen voor het onterechte gelijkspel en we doen het ook nog ergens voor!

Deze laatste wedstrijd van het seizoen zal wellicht nog worden afgesloten met een soort van familiedag naar wij dachten. Of en hoe dat zal plaatsvinden maken de organisatoren deze laatste week waarschijnlijk bekend nemen wij aan toch Cor.

Het was me een waar genoegen dit seizoen voor u allen het met het oog op te schrijven en met veel vertrouwen gaat de pen door naar de vedette van het elftal.

Voetbalschoenen in het vet, bier links laten liggen en vroeg naar bed. Zaterdag is de dag van de waarheid!

Gegroet,

Dirk©