Met het oog op… Batavia ’90 3 – VVOG 5

Het gaat lekkuh! We doen mooi mee in de 5e klasse, daar waar we thuishoren. Er gaan geruchten over het K woord. Ja, een K woord in de positieve zin die wij niet uitspreken. Nee, nee….ok dan toch…het Kampioenschap. Ach zover is het nog lang niet en zal het vast ook niet worden.

Batavia ’90 3 hebben we zaterdag voor de terugwedstrijd op het program staan (een MHOO van de heenwedstrijd ontbreekt, waarvoor mijn niet welgemeende excuses). Thuis was een mooie pot waar we uiteindelijk 5-3 wisten te winnen, maar makkelijk ging het niet. Ik hoor u denken, die nummer 10. Inderdaad dat is een uitermate aardige speler voor de 5e klasse, maar zou gerust niet misstaan een aantal klassen hoger. Kortom, we moeten weer aan de bak.

Plan van aanpak is weer gemaakt voor zaterdag door Koosmans en Pietermans om die 3 punten naar Harderwijk mee te sleuren. Onze Egyptenaar is ook weer van de partij, maar ach met of zonder hem maakt ook geen verschil.

Nog 2 nachtjes slapen, zet ondertussen even uw schoen, en dan mogen we weer de wei in om een balletje te trappen. Ook Stoppels heeft de partjes alweer klaarliggen heb ik uit betrouwbare bron vernomen.

Dan nog een nabrander! Op 30 december doen wij als VVOG 5 uiteraard weer mee met het oliebollentoernooi. We zijn al opgegeven door ondergetekende, dus graag uw aanwezigheid die einde van de middag en avond. Zaterdag doe ik de telling in de kleedkamer. Dank!

Ik groet u namens Sinterklaas,

Dirk©