Groen Wit ’62 4 – VVOG 5

Apeldoorn uit, altijd lastig en machtig ver rijden alsof we tegen een kelderklasseteam voetballen over de Duitse grens.

13 man, en fijn dat er weer gesupporterd werd door enkele teamgenoten die hun vrije middag opgeven om naar ons fantastisch tikkie takkie spel komen kijken.;)

De 1e helft begon vrij stroef, niet vanwege het kunstgras, maar omdat gewoon niemand goed zijn positie invulde, en daarom stonden we al  gauw op een 1-0 achterstand, en mochten daarna richting kleedkamer…

In de rust even duidelijke taal tot elkaar gesproken en begonnen de 2e helft zoals we altijd moeten spelen, druk naar voren en elk duel winnen.

Dat resulteerde al snel op een prachtige individuele actie waaruit een prachtige goal kwam van Nelis de topscorer.

Niet snel daarna raakte ” Groen-wit” helemaal de weg kwijt en schoot de verdediger prompt in eigen doel met een fantastische stift 😉

De groen witten kwamen niet meer aan aanvallen toe en wij drukte ze meer en meer richting eigen helft.

5 minuten voor het einde een prachtige voorzet van Pieter op Johnnie die op de keeper afliep en koelbloedig de 1-3 binnen tikte!

Vanaf dat moment……. was de wedstrijd in the pocket…